galopep

Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Palma25

25 juni 2014 16:51

Hur många år är du ? Och kan du titta på min blogg

Bea Andela

29 oktober 2014 10:02

Oj,, det var ju en fråga och varför undrar du ? Jag fyller 48 år

 
Ingen bild

anna

6 augusti 2013 10:57

Jag följde med en go vän till en utställning. Hon har sysslat en del med pre´, eller hästar inallmänhet. Men som mig så blev hon också sjuk. Kul att du tävlar. Vad roligt att Bo Jenå har sett honom, tycker det är kul om det kan komma mer pre på tävlingsbanorna. Vore kul om man kunde bevara rasen och inte blanda med div andra (Tycker jag). Jag googlade på Galope för jag undrade vart han tog vägen och då kom din blogg upp. Jätte kul att följa er. Har du ridit många pre?

Bea Andela

6 augusti 2013 13:42

Jag har en partbred PRE och sen vanliga ridhästar , men min nacke är hel kass så jag klarar inte rida mina Tyskstammade med stor gång så därför har vi köpt Galope, Ja det var jätte roligt att Rida För Bo Jenå och att han gilla honom. så nu är det full satsning som gäller så han kommer upp till den nivån mina andra är på MSVB
Så svaret är nej jag har inte ridit många PRE.

 
Ingen bild

Anna

5 augusti 2013 18:35

Har två tyska ston som jag avlar lite på. Tog hem dom från Tyskland för tre år sedan. Innan dess när hälsan var med mig tävlade jag 140 hopp. Har även jobbat som unghästutbildare i Tyskland i 8 år. Men nu när hälsan har sviktat blir det avel. Såg Sara och din häst på en utställning. Bor inte i närheten och känner henne inte. Men när jag såg galope så betedde han sig gapigt och var lite överallt. Men han är äldre och mognare nu.

Bea Andela

5 augusti 2013 22:39

Ha ha ja det är pga hälsan som jag har köpt PRE dom är mycket mjukare att sitta på en mina tyska dressyrhästar, min nacke är helt slut likaså ett knä. Men som sagt jag har hingstvana sen innan och han var rätt skrikig när han kom och rätt jobbig. Men har fått fina vitsord även av Bo Jenå så med mer träning blir det nog riktigt bra. Hur hitta du till en PRE utställning om du inte har rasen eller hitta till min blogg :)
Men jag tycker det är roligt att du läser här. Och hoppas du får följa den skrikiga hingsten mot en dressyrkarriär och hoppas han kan leva upp till den Champion han är :)

 
Ingen bild

anna

5 augusti 2013 14:35

Hej igen.

Har tyvärr ingen pre, har ridit på en 1 gång i Spanien och det var en riktig upplevelse sen dess är jag stormförtjust i rasen. Har två st svhbl.

Bea Andela

5 augusti 2013 16:40

ok. Vad har du för halvblod då? Jag har ju de åxå. Vad rider du för klasser på dom?
Bor du i närheten av Sara. eller bara slump att ni varit på samma tävlingar. Han har ju tyvärr inte fått så bra % då.

 
Ingen bild

anna

2 augusti 2013 12:27

har sett honom när sara vart ute med honom och han har varit rejält bufflig och skrikig. Därför undrarde jag bara. Men det är roligt att han kommit till ngn som vill tävla:)

Bea Andela

3 augusti 2013 10:03

Ja han passar mig som handen i handsken men visst är de mycket hingst !
Men placering i 2 av 4 starter på 68% är helt ok för mig.

Tänkte på en sak har du åxå PRE ?

 
Ingen bild

anna

2 augusti 2013 12:02

hej igen tack för ett väldigt bra svar:)

Bea Andela

2 augusti 2013 12:08

Var har du sett att han alltid varit hingstig?

 
Ingen bild

anna

2 augusti 2013 10:47

är så kul att följa dig här. Varför har du kvar Galope som hingst? han har alltid varit hingstig vad jag förstått. kul att följa er:)

Bea Andela

2 augusti 2013 12:01

Hej! Jo jag har köpt en hingst för att jag vill ha de och har hingstvana sen tidigare hästar. Och sen verkar de ju inte så smart att köpa en Championhingst för massa pengar och sen kastrera den. Och han kommer att fortsätta va i avel, och finnas på semin 2014
Och han har bevisat för mig att han funkar fint som tävlingshäst åxå.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se