galopep

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2015

25 år av saknad

Av Bea Andela - 2 oktober 2015 09:01

Idag är det 25 år sen.
25 år av oändlig saknad.
25 år av en otröstlig sorg
Jag har fortfarande svårt att ta in att Du inte finns, svårt att förstå att jag har klarat 25 år utan Dig
Tiden går men, i mitt huvud står tiden still, allt är lika tydligt som den dagen, den fruktansvärda dagen när Tommy Olin mördade min dotter.
Det kanske inte syns utan på mig, men det äter upp mig inifrån och jag är snart bara ett tomt skal, när jag ser bilder på mig själv så ser jag bara en tom blick, en trött tom blick, Ida du saknas mig.

Det som får mig att leva 1 dag till och 1 dag till osv är att jag gräver ner mig i mina hästar............

Min Precious mitt Hjärta

 
ANNONS
 
Emma på Wärmagård

Emma på Wärmagård

2 oktober 2015 09:53

Kära Beatrice

Jag har länge tänkt skriva något till dig, men det är svårt att få rätt ord på plats.
För ett antal år sedan träffades vi mycket kort på en championat uppåt landet. Jag var där med min då tvååriga dotter. Du kom ut från ridprovet på fina Galope och trots att många av dina vänner stod och väntade så stirrade du på min dotter och sa ganska snäsigt, "akta barnet, detta är en hingst".
Jag tänkte att "varför bryr hon sig om var min dotter står efter ett fint ridprov och med sina vänner framför sig"
Kort därefter skrev du om din dotter och vad som hänt henne här på bloggen. När jag läste det rann mina tårar. En så fruktansvärd historia, det finns inte ord.
Efter att jag läst om dig och din dotter och vad som hände så kramar jag om mina barn lite extra hårt VARJE DAG. Din historia fick mig att reflektera över att det inte alls är säkert att ens barn finns där nästa dag och jag värdesätter varje sekund med dem.

Vad jag vill få fram är:
TACK för att du delar med dig av din fruktansvärda förlust. TACK för att du fått mig att reflektera och ta vara på varje dag jag har med mina små.
Tyvärr har jag inget att erbjuda dig för att lätta din sorg och smärta, jag önskar verkligen att jag hade det, för jag tänker ofta på dig och din stora förlust. Återigen, tack för att du berättar, det har påverkat mig djup och jag tror att jag blivit en mer närvarande och tacksam mamma på grund av dig.

Med vänlig hälsning
Emma på Wärmagård

http://warmagard.se

Bea Andela

2 oktober 2015 10:18

Emma jag ber om ursäkt om jag var snäsig, men jag blir lite låst när jag kommer i närheten av barn i den åldern och en skräck inombords att något ska hända.
Ber verkligen om ursäkt
Hoppas jag varit trevligare sen, om du sprungit på mig på fler championat, är så inne i mitt och kommer inte ihåg alla man möter på championaten.
Kram och håll hårt i dina barn

 
Emma på Wärmagård

Emma på Wärmagård

2 oktober 2015 10:42

Du är så förlåten, tänk inte ens på det.
Kommer du till Axevalla i oktober så ska jag presentera mig ordentligt och ge dig en stor varm kram!

http://warmagard.se

Bea Andela

5 oktober 2015 10:06

Tack

 
Ingen bild

Sandra

4 oktober 2015 22:19

Hej! Jag läser din blogg ibland, Galope var en riktig favorit hos Pepino så jag blev väldigt glad när jag såg att du med bloggar.
Sänder mitt djupaste deltagande till det fruktansvärda som du gått och går igenom. Förlorade min syster för många år sedan, i en olycka. Hon finns med mig varje dag och jag saknar henne så väldigt mycket. Kan inte föreställa mig hur det är att ta sig igenom det du gör.
Hästar är fantastiska, tack vare min gamla häst har jag tagit mig igenom min sorg. Tänker på dig och önskar det fanns ett sätt att göra din sorg lättare att bära.
Mvh Sandra

Bea Andela

5 oktober 2015 10:06

Tack Sandra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bea Andela - 26 november 2015 13:50


Nu har Galope vintervilat i nästan 3 veckor, och både han och jag längtade ut i skogen. Stod länge och ryktade min kung , har inte blivit så mycket pyssel med honom då jag inte varit hemma. Kungen nöjt av att ha sin matte för dig själv, och varje d...

Av Bea Andela - 17 oktober 2015 13:18

Upp i ottan och iväg till Askersund med Galope. Första klassen var LA:3 och han var så med mig och jag hade en härlig känsla. Gick upp i ledning och slutade 3a till sist. Var så nöjd och hade en härlig känsla hela programmet. Tyvärr var priset det...

Av Bea Andela - 5 oktober 2015 22:47

Trollet är helt underbar och är ett A-barn i allt hon gör. Hon har fått börja stå en stund i egen Box och är helt cool och äter och lägger sig och sover helt lugnt. Men jag har aldrig hört någon klucka i sig mjölk så länge när dom släpps ihop igen ef...

Av Bea Andela - 25 september 2015 20:37


Ja jag tycker det var nödvändigt Anna! Och jag är glad och stolt över min Pepino häst och det är tradition att man märker spanska hästar och jag kommer göra det igen. Och jag tycker det är skit snyggt ! ...

Av Bea Andela - 7 september 2015 12:54

Nu har kattungarna börjat flytta hemifrån. Asta Kask blev Stockholmare och kommer få det supet hos min barndomsvän Camilla Holm Och sen har vi pantersvarta FranzFräz som blev Mjölbybo hos Mona min gode vän Lindas moster. Det är inte varje d...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se