galopep

Senaste inläggen

Av Bea Andela - 24 augusti 2014 23:03

Det var ju ta mig tusan om jag inte ska lära mig rida någon gång..
http://tranarbloggen.se/

ANNONS
Av Bea Andela - 22 augusti 2014 18:40

Och idag fortsatte träning fast för Nina, det är skönt att kunna jogga bort och va lite varm i lederna när man kommer till ridbanan, idag har jag ett annat bett ett med parerstänger och vanligt i munnen, tänkte att det kunde hjälpa honom lite i ställningen i nacken så han inte lägger nosen på se.
Det var fortsatt jobb på skolorna och MSVC galoppen och idag satt den lika så dom enkla bytena, så roligt !

Lev väl och rid vackert !

ANNONS
Av Bea Andela - 22 augusti 2014 00:40

Idag har det varit träning för Galope för Lotta Esping med mig som sällskap hade jag Olivia, kul med sällskap jag är ju nästan alltid själv så tack för idag Olivia.
Galope jobbade bra och det var fortsatt jobb med skolorna, och sen lite vägar ur MSVC som jag tycker är lite knixiga. Men dom satt ganska bra, dt hänger bara på att jag ska ställa lite högre krav på honom och inte rida så mesigt ,,,,,, får va lite mer bestämd helt enkelt ( fast de är ju inte så lätt)
Tiden bara flyger iväg och på 2 veckor har temperaturen hoppat från 34 + till 13+ och det har blivit höstrusk på en gång, och med höst närmar det sig hingstchampionatet på Strömsholm , så roligt.

Så jag tränar väl vidare för innan de har vi lite dressyrstarter på G första nästa helg i Grankärr.
Och nästa vecka väntar en spännande utflykt för träning för en helt ny instruktör för mig, ska bli jätte spännande och lite pirrigt vart jag ska och för vem , det håller jag på ett tag till.
Nu är det hög tid för mig att hoppa i säng klockan är 00:43 och jag ska upp och träna imorgon igen, så godnatt på Er

Lev väl och rid med glädje !

Av Bea Andela - 12 augusti 2014 15:44

Trots migrän så jag spytt ,, lyckades jag med enorm vilja ta mig till träning i Rappestad blev lite sen men Lotta var snäll och väntade på mig. Och det var så kul, älskar verkligen att träna, ska nog göra bara de istället för att tävla.
Nu är jag hemma och lyckats få i mig kaffe och knäckemacka med västebottenost och egen odlad saltgurka. Mer piller och nu vila......

Lev väl och ha roligt när ni rider !

Av Bea Andela - 12 augusti 2014 09:16

Idag är en sån där skit dag då jag vakna med MIGRÄN och mår piss dåligt, efter att tryckt i mig en massa piller av olika sorter en riktig cocktail och hoppas på att ta mig upp utan att spy ...... Så läser jag om Robin Williams död av överdos.
Inte bra, men man blir verkligen helt dum i huvudet av att ha huvudvärk !

Av Bea Andela - 8 augusti 2014 22:58

Har sovit riktigt illa i natt , det har svullnat på halsen- nacken efter geting sticket och kliar och växlar mellan hetta och smärta. Och sen har den dåliga tummen gjort sig påmind, rent ut sagt skit natt. Vilket gjorde att jag var skit trött när jag vakna och Willy åkte ut på jobb, tänkte bara sova en liten stund. Gahaaaaa vakna strax efter 11, upp och släppa ut hästarna. Och äta frukost och sen ladda för att träna, funderade vilken färg jag skulle ha idag, hitta ingen lust fick bli 17 nyanser av brunt.
När jag fixade Galope så ville inte tummen va med och efter att strulat med mina stövlar som dragkedjan total havererat på. Blev det inte tid att försöka fläta ihop manen , skit jag tränar ALDRIG
med manen flaxande. Träningen helt ok, inget wow och inget dåligt utan rätt ok. Men vilken tur att jag valt just 17 nyanser av brunt idag, himmlen öppna sig och satan det kom hur mycket regn som helst och små hagel tur man är en envis kärring, som tar tillfället i akt och tränar på det oväntade.hoppas ni ser på bilderna hur mycket det regnar.

När jag väl kom hem kan jag säga att 17 nyanser brunt nu var jämn skitigt och skitbrunt, tänk vilken tur att jag valde rätt färg :)
Jag kunde tömma vatten ur stövlarna och just då var jag så glad att dom nya stövlarna inte kommit , phu tack för de. Kunde även vrida ur alla kläderna inklusive trosor och BH.
Kaffe och fika med Willy satt fint när jag fått på mig torr kläder.
Sen var vi en sväng på betet och kolla Ziva och Ragge han blir nog ingen liten hingst min fina guling, lite tunn men med tanke på hur han växer. Ziva är ju inte tunn direkt utan smäll fet, undrar hur en sadel ska kunna ligga på henne ?
Hemma igen fixade Willy mat det blir tacos och jag tömmkörde hans Grålle.
Har nu landat mätt i soffan och känner mig helt slut.
Lev väl och rid i alla väder !

Av Bea Andela - 6 augusti 2014 12:13

Ett stort tack till alla som skrev till mig när jag var lite under isen i samband med Idas födelsedag. Jag fick många frågor och en av dom var hur man orkar gå vidare. Och min fråga är ??? Har jag något val. Ja man kan välja att ta livet av sig, men jag är för feg för de...... Och jag har valt LIVET , ett liv som jag har vigt åt hästar, jag lever häst pratar häst drömmer häst, svaret är att mina hästar har fått mig att överleva.

Jag fick åxå en del väldigt otrevliga och väldigt sårande meddelande ni kommer inte att bli publicerade och jag har valt att ni finns inte, vill inte ha onda människor i mitt liv.

Dagarna flyger iväg och jag har hunnit göra ett träningspass på Galope för Nina och det var så roligt, en helt ny övning från JO som gick ut på att hitta rätt position i öppna ( måste få till skolorna som är koff 2 ) man rider öppna i trav lite innanför spåret ner i skritt kvar i öppna direkt in i bakdelsvändningar helt varv och vidare i trav i öppna. Så bra och en övning som jag kommer ta med mig och använda mycket. Älskar verkligen min Galope ( eller vår Galope Willy)

Tog en tur på Grålle sen på stubben , han har vilat nu och var inte så rolig ganska jobbig i handen och inte med alls, lite övergångar och inte ge honom chansen att hänga sig på gav resultat , det är ju en fin häst där innanför det vackra skalet.
Tisdagen gick jag helt i väggen med migrän så jag spydde som en kalv och mådde riktigt uselt så nog om den dagen...
Idag är jag på benen igen och har mycket att fixa.
Ni som inte har upplevt riktig migrän ni kan va så lyckliga! Dagar då huvudet är helt klart som idag är så UNDERBARA.

Lev väl och rid med glädje !!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se