galopep

Alla inlägg under augusti 2015

Av Bea Andela - 14 augusti 2015 09:36

Träningen igår , ja vart börjar jag. Jag var jätte spänd i min kropp och kände prestationsångest komma smygande, och red i över tempo tappade fokus och ja vad ska jag mer säga om min insatts. Fick först rida och visa lite hur vi ser ut och vad vi behövde hjälp med ( typ allt kändes det som ) Men men det var ju det som är det genomgående problemet att gå fram till höger tygel jämn bjudning fram till handen. Vi jobbade mycket med öppna ( dom där jävla skolorna hur svårt kan de va) och sluta. Och trot om ni vill men slutorna flöt på göööör lätt ( tack Traudi) och det gick hyggligt i öppnan åt båda håll. Sen var det jobb på volten med att gå från inner skänkel till ytter hand, minska volten med behållen ställning i ganachen ( spiralen) jobbigt tyckte Galope. Och sen rakrikta och voilà en fin hingst med svingande rygg bakom sadlen.
Men idag är en ny dag och jag vaknade med huvudvärk och mår piss i min kropp, somnade utan att sätta i laddningskablen till mobilen och ingen klocka ställd. Vilken tur jag har min Eroz som väcker mig.

Nu har jag fått lite effekt på alla piller och ska nog va i form till ny träningsdag kl 11:45 Tänk att det är så roligt att träna.

Trötta efter gårdagens träning och ni kan va lugna han var flätad när jag red, tar upp de när jag är klar.

Lev väl ??

ANNONS
Av Bea Andela - 13 augusti 2015 16:37

I tisdags var Grålle och Frida på CR hoppning på Tollstad. Dom var skit duktiga inte i en bom och gick nolla båda rundorna, härligt jag mår så bra av att se Frida så glad på hästryggen och Grålle med spetsade öron och älskar att få hoppa.

Och Gullan blir bara finare och finare att rida stora underbara hästen.
Och sen mitt lyckopiller min älskade Galope han och jag jobbar på inför tävlingen i Högbo Sandviken om 2 veckor, oj jösses vad tiden går. Och ikväll ska vi träna för en ny tränare för oss B tränare Leena Lundin ska bli spännande. Jag älskar att träna, hade jag haft råd hade jag gjort de 7 dagar i veckan.
Återkommer och ska försöka berätta hur det gick.

Selfies är inte riktigt min grej då jag inte gillar att se mig på bild. Men här är jag i min nya fina hjälm från OneK
Trivs verkligen i dessa och har nu 2 så ett stort Tack till http://nipet.se/ och Peter, nu är mitt redan skadade huvud säkert
Lev väl och njut av era vackra hästar !

ANNONS
Av Bea Andela - 4 augusti 2015 09:33

Vaknade med migrän, och är ensam hemma då Willy är på resande fot så det är bara att kravla sig ut och fodra hästar.
Nu ligger jag här i soffan fullproppad med piller så jag är på benen i eftermiddag då det äntligen är träning i Tranås för Traudi Björling så roligt. Jag älskar verkligen att träna, älskar att lära mig saker och bli bättre, att stärka sin häst och känna hur allt blir lättare att utföra.
Igår var Frida här och vi tog en lång tur i solen på Grålle & Gullan, är så glad och tacksam för att ha Frida hos mig igen, det gör mig så gott i själen

Nu vila en stund, sen måste Galope badas och fixas och det " stora" problemet vad ska jag ha för färg när jag tränar idag ?
Rid väl och njut av era hästar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se