galopep

Alla inlägg under april 2015

Av Bea Andela - 5 april 2015 22:57

Alltså hur tänkte ni läsare ?? Inte fan kastrerar jag en godkänd champion hingst som funkar till 100% i träning och tävling NÄ Galope får allt ha kulorna kvar.
Och inte trodde ni väl på allvar att han skulle gå på bete ....... Det är ju honom jag tränar och tävlar med ?

Men min 2års hingst Ragge ska kastreras och få gå på bete i Mjölby i år igen.
Ragge den lille ?

ANNONS
Av Bea Andela - 5 april 2015 09:48

Ja nu har jag tagit det svåra beslutet. Jag har gått och funderat en längre tid nu, då jag har så jäkla ont i nacken och inte blir bättre för varje år utan det blir bara sämre, ska ju in till Neurolgen om 2 veckor då dom ska ta nytt beslut, då det trycker på ryggmärgen igen och mina händer inte funkar.
Så jag har nu tagit ett beslut om kastration av min fina hingst, så kan han gå på bete i Mjölby

ANNONS
Av Bea Andela - 2 april 2015 09:28

Ursäkta för mycket dålig uppdatering.
Det går i ett nu när Willy är skadad och jag sliter arslet av mig.
Träningen för Ubbe var riktigt bra, vet inte riktigt vad han gör han är bara magicman och jag får sån positiv energi av honom i ridningen.

Och min längtan om att få hem min älskade BukeFalos gick åt pipsvängen, och han är nu såld som ridskolehäst, stor sorg i mitt hjärta.
Och sen flyttar lillasyster hemifrån idag. Det är alldeles för mycket för min kassa kropp så det är bestämt att hon får flytta till Johanna och bli tävlingshäst där. Lite sorgeligt men så är det jag orkar inte och det blir bra Johanna har ju även Rödis som jag varit med sen hon föddes så jag vet att hon kommer utbildas bra och det känns tryggt.
Min egen ridning är på halvfart träningsmässigt men alla hästar rids för fullt här hemma som vanligt och dom går fint alla 3

Lev väl och rid fint ?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se