galopep

Alla inlägg under mars 2015

Av Bea Andela - 3 mars 2015 14:55

Jaha så kom då resultatet från MR på halsryggen. Ja inte blev det någon överraskning, jag har ju samma symtom som innan steloperation av kotorna 5&6, kan inte ligga ner utan att få huvudvärk och mår illa, tappar känsel i fingrar som sticker hela tiden och tappar balansen mest höger ben...
Jävla skit rent ut sagt

Och Willy får jag hämta från sjukhuset idag, skönt att han kommer hem. Men mindre bra att det kommer ta minst 4 månader och att rörligheten kommer bli nersatt med 50% och helt klart är det nog minst 6 månader innan han kommer kunna rida någon häst ?

Nä blunda och köra på till man går rakt in i kaklet, ut och tömköra en nyskodd Gullan
Lev väl och ha roligt medan ni kan ?

ANNONS
Av Bea Andela - 2 mars 2015 23:45

Denna dagen har verkligen släpat sig fram, så trött så jag däckade totalt nästan 1 timme i soffan när jag äntligen kom in. Har ju inte sovit inatt pga oron för Willy och sen denna väntan innan jag fick veta att det gått bra med operationen, sen har dagen gått så långsamma och jag har funderat mycket på hans hand och hur det blir nu med allt. Det kommer att ta väldigt lång tid, det var helt trasigt som plockepinn bland benen. Har grubblat hur jag ska göra nu, kan inte rida hans Ziva åxå, det klara inte min nacke det räcker med dom 3 jag har. Måste finna en lösning, kanske låna ut henne 6- 12 månader så Willy får läka och rehabilitera, finns det någon som vill utbilda och träna och tävla kanske. Det är ett jäkla språng i henne och vig som en katt ?.
Sen har man ju en riktig tur att det finns vänner som Jonas som kom och hjälpte mig att köra in hösilage, det hanns ju inte med igår. Tack Jonas Kall för att du är du ?.
Har åxå tömkört min fina Gullan som jag älskar den hästen, min Precious.

Nu ska jag sova, hoppas att jag får sova några timmar utan att vakna.
Lev väl och var rädda om Er

ANNONS
Av Bea Andela - 2 mars 2015 09:14

Fy vad hemskt det är att vänta på svar från sjukhuset att operationen gått bra och att Willy har vaknat och mår ok......

Av Bea Andela - 1 mars 2015 20:55

Idag hände de som inte får hända!! Dagen började med pissväder och regn och rejäl vind inget skönt alls mot gårdagens vår och sol.
När jag mockat halva stallet var det dax att ge oss ut på en ridtur Willy på Ziva och jag på Grålle, Ziva var lika fin som igår och vi travade på så fint på grusväg och över fält och dike sen in på vårat bete nästa igenom så var olyckan ett faktum !!!!! En Harjävel hoppa upp mellan frambenen på Grålle och jag blev lika rädd som han, och han flög i luften som en raket men jag satt kvar? bra så långt. Men tyvärr spann ju Ziva på och flög 2 meter upp i luften och skötrygg på något olyckligt sätt small Willy armen i nacken på Ziva och armen gick av, och han flög av olyckligt och drog den ljumsken som han skadat innan. Med Willy på marken och en unghäst lös som bockade som en idiot hade jag fullt upp att sitta kvar på Mr Grey, fick hoppa av och fånga Ziva som då som den märrfan hon är vänder upp och ska slå ???. Efter lite trix fick jag tag i henne och hade fullt upp så hon inte skulle sparka Grålle. Willy mådde inte så bra, så jag fick ringa på hjälp med Willy på väg till akuten fick jag hjälp hem med hästarna av Willys Far Lasse.
Nu är allt klart i stallet och jag uppkrupen i soffan med en kopp underbart gröntThe från Marianne i Spanien inlindad i filt sitter jag nu och väntar på om det blir OP eller inte?.
Skit kväll !!!!!!
Som avslutas med en jävla fästing på en katt inget bra vårtecken ?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se