galopep

Alla inlägg under december 2014

Av Bea Andela - 4 december 2014 06:47

Alltså det här med mitt myggbett igår natt satan vad det kliar , hur normalt är det att bli myggbiten i december

Försöka sova en stund till.
Lev väl och ha det bäst ?

ANNONS
Av Bea Andela - 3 december 2014 10:56

inatt har jag sovit skit dåligt. Somnade bra och vaknade klar vaken av att det surrade över huvudet, pang klar vaken. Försökte somna om och drömde att någon försökte döda mig , genom att släppa in en Geting i rummet ( jag är jätte allergisk och får inte luft om jag blir stucken ) det är min fasa att jag ska bli stucken när jag sover. Vaknade igen av att det surra och kände hur det kliade på ett finger på vänster handen, tände lampan och hörde hur det surra precis vid ansiktet. Jack for upp och tog den, det va en Mygga, skumt i december. Vid det här laget var Willy åxå klar vaken och lätt irriterad, han gick ner för att gå på toa. Hörde hur han styrde och fixade i köket ( så här dax mitt i natten ) sen kom han upp med oboj och varm kanelbulle. Ha ha ja så kan de bli lite mardröm, slutade med fika i sängen mitt i natten ?
Vaknade sen vid 6 med huvudvärk, Willy fixade lite piller och jag kunde somna om??
Vaknade och mådde bättre, kaffe och leda till kroppen,ska träna idag med Galope.
Går fortfarande och är så nöjd med förra veckans Lotta träning , vi har börjat med bytena. Och han satte ett höger till vänster klockrent på hjälpen och lugnt galopperade vidare i fin balans?
Så nu är det bara att jobba vidare mot 2015 tävlingssäsong med start i MSVB, vad jag älskar denna hingst. Så nöjd med min Galope och vilken tur att jag åkte ner till Pepino för snart 2 år sen trots att jag hade ridförbud och väntade på operation av nacken, för vilken wow känsla det var när jag mötte denna hingst för första gången där han stod på gången?

Nu mer kaffe så jag kommer ut och upp i sadeln ?

Lev väl och rid med känsla ?

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se