galopep

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2014

Härligt

Av Bea Andela - 29 oktober 2014 09:27

Vilken höst det är, upp till 17 grader varmt, de är varmare än förra sommaren. Ziva och Ragge är fortfarande på bete och det är gott om gräs plus att dom får kraftfoder 1 gång om dagen.
Helgen som var hade jag samlat lite goa PRE tjejer för träning tillsammans det var Mari Karlsson Carina Nordling och min bästa vän Camilla "Milla" Söderbom som kom till Väderstad för träning på Herrgården för Nina Fox Stark http://tranarbloggen.se/ Mari och Cinnas hästar stod där och Millas hos mig. Och alla tjejerna var inkvarterade hos oss på Abbetorpett.
Det var så roligt att se andra PRE träna och det var riktigt fina hästar jag fick se så peppande att träffas, och det kommer vi göra om och då bjuda in fler.
Min tanke är att göra detta en torsdag - lördag och ha träning torsdag , fredag och sen ha de tajmat med en bra tävling här någonstans så vi kan invadera med PRE , hoppas ni är med på de alla tävlingssugna PRE ryttare.
Galope var fin och jobbade på , vi är ju mitt i ett jobb då vi ska snäppa upp allt och jobba mot MSVB, så första dagen var mest lösgörande och han är så rolig att rida.

Efter passet var det lite Mentalcoching som är så intressant och jag hoppas det ska hjälpa mig med min prestationsångest. Alla var mycket nöjda, och vill fortsätta.

Mari " är det något problem för Dig " & " jasså du tycker så du " fniss fick du användning för de ?
En härlig dag avslutades med att min underbara sambo lagat mat till oss och god efterrätt och Vin därtill många skratt och trötta tjejer , fast när Doleys plockades fram piggnade någon till ;)
På natten slog klockan om till vintertid och vi fick en extra timme att sova , snacka om bra planerat !
Morgonen började med frukost allaWilly extra allt !!!
Dag 2 fick Galope på sig kandaret och vi skulle jobba vidare med dom där förbaskade enklabytena, som banne mig inte är enkla. Fattningen är så bra ! Men tillbaka och ner i skritt mindre bra ,,,, och de var de vi jobbade lite extra med, pling och så funka de. Och sen skänkelvikning undan vänster har varit lite jobbigt, men plötsligt händer de och det bara flöt så där härligt åt sidan, lätt och enkelt åt båda håll så lycklig matte.

Härlig fin till handen.

Måndagen fick min Kung vila och bara gå i hagen och göra de han är bäst på , rulla sig.

Tisdagen red jag en runda i skogen och sen ut på vallen för att känna på dom enkla bytena och smack dom gick så lätt , överlycklig matte. Nu ska jag bara lyckas behålla den känslan till helgens tävling.

Lev väl och rid med glädje !

 
ANNONS
 
Marie

Marie

31 oktober 2014 17:04

Låter jättekul! Vore spännande att vara med även om vi inte kommit så långt ännu.
Fy vad tråkigt med inbrottet!
Ha det bra! //Marie

http://www.lillarocknen.n.nu

Bea Andela

31 oktober 2014 23:07

Man kan va med oavsett vilken nivå man är på. Och det var super trevligt !
Inbrottet känns fördjävligt !
Ha en bra helg :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bea Andela - 26 november 2015 13:50


Nu har Galope vintervilat i nästan 3 veckor, och både han och jag längtade ut i skogen. Stod länge och ryktade min kung , har inte blivit så mycket pyssel med honom då jag inte varit hemma. Kungen nöjt av att ha sin matte för dig själv, och varje d...

Av Bea Andela - 17 oktober 2015 13:18

Upp i ottan och iväg till Askersund med Galope. Första klassen var LA:3 och han var så med mig och jag hade en härlig känsla. Gick upp i ledning och slutade 3a till sist. Var så nöjd och hade en härlig känsla hela programmet. Tyvärr var priset det...

Av Bea Andela - 5 oktober 2015 22:47

Trollet är helt underbar och är ett A-barn i allt hon gör. Hon har fått börja stå en stund i egen Box och är helt cool och äter och lägger sig och sover helt lugnt. Men jag har aldrig hört någon klucka i sig mjölk så länge när dom släpps ihop igen ef...

Av Bea Andela - 2 oktober 2015 09:01


Idag är det 25 år sen.25 år av oändlig saknad.25 år av en otröstlig sorgJag har fortfarande svårt att ta in att Du inte finns, svårt att förstå att jag har klarat 25 år utan DigTiden går men, i mitt huvud står tiden still, allt är lika tydligt som de...

Av Bea Andela - 25 september 2015 20:37


Ja jag tycker det var nödvändigt Anna! Och jag är glad och stolt över min Pepino häst och det är tradition att man märker spanska hästar och jag kommer göra det igen. Och jag tycker det är skit snyggt ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se