galopep

Direktlänk till inlägg 13 november 2013

Sol

Av Bea Andela - 13 november 2013 12:45

Vaknade utan huvudvärk så underbart och solen skiner, ni som inte lider av att vakna med huvudvärk varje dag kan inte fatta HUR underbara dessa få dagar är.
När alla hästar fått på rätt täcke och fått komma ut, ja förutom Galope som jag fick för mig att gå en promenad med på töm, han har ju inte jobbat på snart 4 veckor då han vintervilar. Kan säga att det var en piggelin kille.
Det här med tömmköra jag bar ju en ny gjord med bygel över manken men Galope gillar verkligen inte den, tur att jag fått en av gamla sorten av minkäre Vän Monica, men det är en stum lädergjord på den så jag satte på Childericgjorden och vipps gillade Kung Galope den.

Vi tog en promenad upp mot Rinna igenom kohagen förbi färisten som han tyckte va jätte hemsk, ja nu gick vi ju givetvis inte över den utan vid sidan om den.
Med solen i ansiktet trampade vi på jag och min underbar Kung tror inte jag kan hålla mig så länge till utan nu får han snart vilat klart, men att gå bakom och se hur fint han jobbar på med sina bakben är riktigt skoj. Tänk den dagen vi kan trampa in i en fin piaff.

Tillbaka igen och plocka av grejerna och på med täcke så han kan gå ut och vältra sig i leran, jisses va den hästen kan rulla sig.
Lägger en bild på Childericgjorden på det du funkar jätte bra ett ta tipps till Er som tömmkör mycket använd en dressyrgjord dom ligger oftast bättre än dom som hör till.

Nu ska jag åka och få min sadel lite fixad.
Lev Väl

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gunilla

13 november 2013 17:04

Vad härligt!!!!
Kungen ser underbar ut!
Förstår att det är svårt att inte sitta upp och rida på honom!
Kram!

Bea Andela

14 november 2013 23:52

Mmmm men snart är det färdig vilat :)

 
emilie persson

emilie persson

12 december 2013 09:40

Va smart tips! det har helt ärligt aldrig tänkt på ens haha! De ska ja nog köra på med T.. Dock har ja en neoprentömkörningsgjord men ja ska införskaffa en lädergjord så fort ja finner någon som inte kostar skjortan och ändå ser vettig ut! Har du något tips kan du ju hojta ;)

http://www.emiliepersson.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bea Andela - 26 november 2015 13:50


Nu har Galope vintervilat i nästan 3 veckor, och både han och jag längtade ut i skogen. Stod länge och ryktade min kung , har inte blivit så mycket pyssel med honom då jag inte varit hemma. Kungen nöjt av att ha sin matte för dig själv, och varje d...

Av Bea Andela - 17 oktober 2015 13:18

Upp i ottan och iväg till Askersund med Galope. Första klassen var LA:3 och han var så med mig och jag hade en härlig känsla. Gick upp i ledning och slutade 3a till sist. Var så nöjd och hade en härlig känsla hela programmet. Tyvärr var priset det...

Av Bea Andela - 5 oktober 2015 22:47

Trollet är helt underbar och är ett A-barn i allt hon gör. Hon har fått börja stå en stund i egen Box och är helt cool och äter och lägger sig och sover helt lugnt. Men jag har aldrig hört någon klucka i sig mjölk så länge när dom släpps ihop igen ef...

Av Bea Andela - 2 oktober 2015 09:01


Idag är det 25 år sen.25 år av oändlig saknad.25 år av en otröstlig sorgJag har fortfarande svårt att ta in att Du inte finns, svårt att förstå att jag har klarat 25 år utan DigTiden går men, i mitt huvud står tiden still, allt är lika tydligt som de...

Av Bea Andela - 25 september 2015 20:37


Ja jag tycker det var nödvändigt Anna! Och jag är glad och stolt över min Pepino häst och det är tradition att man märker spanska hästar och jag kommer göra det igen. Och jag tycker det är skit snyggt ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se