galopep

Alla inlägg under juni 2013

Av Bea Andela - 27 juni 2013 19:52

Dagen har tillbringats med att städa, hela badrummet är skurat i först avkalkning då vi har fruktansvärt mycket kalk och järn i vattnet och sen klorin. Sen var det sovrummets tur att bli rent, byta i säng och hundbäddar och sen damma och skura. Även Willy har städat, fast i hallen och skurat mattor.

Sen blev det bråttom att köra och köpa kattmat och Grållemat ut på E4 och swich mycket vatten på vägen och plötsligt kommer något svart i full fart MOT mig........det var ett däck från en lastbil. Idag var det inte min tur att dö shit va läskigt , lastbilen stod sen med assistans hjälp och Polis som sänkte farten.
Nu har vi fått i oss mat och de är väldigt hög tid att gå ut och rida dom Grå

ANNONS
ANNONS
Av Bea Andela - 26 juni 2013 12:46

[Bild]

Av Bea Andela - 26 juni 2013 11:53

Tårna rätt ok , ( med piller)
Och himlen är vid öppen och det vräk ner vatten
Och nu blir det en tur till kliniken med skadad häst.
Lev väl !

[Bild]

Av Bea Andela - 26 juni 2013 00:24

Det blev ingen ridning idag då jag fick 4 tår mosade inte så bra, just nu hoppas jag på att inte 4 tånaglar ramlar av AJ! Men lite tur då det blödde från alla 4 så trycket under dom svullna naglarna lätta liiiite.
Just nu ligger han inte på +

Av Bea Andela - 25 juni 2013 16:30

Dagen har gått åt till att fixa med staketet och dra tråd i sommarhagen, det är ju några som tycker det är helt ok att klippa upp andras hagar på hösten , jäkligt onödigt då det finns 2 grindar!
Ziva och Gullan ska gå i där så vi jan ta hem och rida Gullan. Och kanske påbörja inridning av Ziva. Gräset är så högt så lilla Nuffe knappt syntes. Och vi med våran pollenallergi mår ju toppen nu, not.
Kaffe och sen dax att ta tag i stallet och dom Grå.
Lev Väl!

Willy & Nuffe.

Av Bea Andela - 25 juni 2013 01:50

Trotts att min rygg inte alls är med mig, gav vi oss ut på dom Grå ikväll. Och fast att jag bara hjälpligt kan ridalätt så var de så härligt, det är världens skillnad i mun på honom nu. Sen är konditionen och styrkan så mycket bättre helt underbar känsla när han är så lätt och fin i handen och man kan snabbt reglera tempot och han svarar direkt. Och en fin junikväll med dom grå Grabbarna sida vid sida då är det inte mycket som är bättre !
Lev Väl!

Av Bea Andela - 21 juni 2013 12:49

Igår dra vi ett sträck över, Galope hade stått 2 dagar pga tandfix, han var hingstig och låg allmänt hårt i handen och inte rolig.

Midsommar vi började dagen med att rykta våra Grå, jag gillar verkligen att rykta på gammalt hederligt sätt med äkta tagelborste och skrapa. När dom båda var rena och glänste som silver, sadlade vi och red iväg. 500m bort mitt i mot den galna grannen är det nu släppt 7 hästar var av hälften ston, och staket är ända ut till vägen och häck ända ut på andra sidan det vill säga ganska trångt, igår gick Galope i taket fullständigt, men idag var han duktig.
Hade en bra känsla fram till handen idag och han svara bra på sidförande och förhållning likväl som drivande, fin häst och stor skillnad i mun.
Vi låg sida vid sida och galopperade på fältet och det var en härlig känsla , kände mig åter igen glad, glad för våra härliga silver hästar, måste se om Milla kan fota oss när vi galopperar så när hon kommer hit.
Sitter nu med jordgubbar och kaffe och njuter av solen.

Så skönt att höra porlet från dammen och se guldisarna simma omkring.
Nu är det bara att slappa ett tag.
Lev Väl!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se